O nás

Studio Lodička je plavecká školička rodinného typu, která vznikla na jaře v roce 2008. S dětmi plaveme již od narození našich nejstarších dětí. Od roku 2000 jsme působily jako instruktorky plavání v jiném klubu, ale v určité chvíli uzrál čas, abychom se osamostatnily a otevřely si vlastní plavecké studio. Od začátku je pro nás důležité, aby se lekce plavání líbily dětem i rodičům a aby všichni věděli, že mohou očekávat individuální přístup. Pro naše plavání jsme vybraly bazény vhodné pro plavání dětí od šesti měsíců a postupně k nim přidaly i bazény vhodné pro starší děti

Plaveme v malých skupinkách dětí. V bazénu pracujeme s dětmi podobného věku i dovedností vždy 1x týdně 30 minut (vedená lekce trvá cca 25 minut). Plavání probíhá formou her, říkanek a písniček, při kterých se děti učí rozvíjet plavecké a pohybové dovednosti od jejich základů (splývání, dýchání do vody, potápění, skoky, apod.) a postupně jsou vedeny k výuce plaveckých způsobů. Jedná se o pestré lekce, které baví děti i rodiče. Po plavání je možno využít saunu nebo páru podle daného bazénu. Větší děti, které plavou již bez rodičů mají lekce 45 - 60 minut, podle věku a dovedností. Plavání starších dětí u nás sice není výkonnostním plaváním, přesto se tu děti naučí různým plaveckým stylům a způsobům. Toto plavání je velice vhodné jako kompenzační cvičení k jiným sportům. Metodika kurzů plavání je vypracována na základě dlouhodobých odborných zkušeností našeho týmu ve spolupráci s pediatry a fyzioterapeuty.

 

Nabízíme

Nabízíme

Kurzy plavání pro děti od šesti měsíců v bazénech s kvalitou vody odpovídající hygienickým normám pro kojenecké plavání. Plavání předškolních i školních dětí. Individuální lekce plavání ve vaně v prostředí Vašeho domova pro děti od narození do šesti měsíců. Individuální lekce plavání pro děti ve Vašich domácích bazénech s odbornou konzultací (plavání dětí, použití pomůcek, bezpečnost). Pobyty s plaváním pro celé rodiny. V rámci kurzů nabízíme focení a natáčení pod vodou i nad vodou. Všechny lekce vedou odborně školené instruktorky a instruktoři plavání kojenců, batolat a dětí s dlouholetou praxí.

Náš tým

Mgr. Milada Frantíková (1972)

Vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy, obor český jazyk - pedagogika. Následně absolvovala postgraduálnístudium na PedFUK, obor výchovný poradce a působila jako učitelka na základní a střední škole.

* Plavání s malými dětmi se věnuje již od narození svého prvního dítěte, od roku 1997. Od jara 2000 plave s dětmi jako vyškolený instruktor plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku(schváleno MŠMTv). Je také cvičitelkou aquaerobicu. Má tři děti (nar. 1997, 2000, 2004).

Mgr. Vlasta Kropáčková (1969)

Vystudovala Právnickou fakultu UK, poté pracovala v advokátní kanceláři.

* Plavání s malými dětmi se věnuje od narození prvního dítěte roku 1995. Od roku 2002 plave s dětmi jako vyškolený instruktor plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku (schváleno MŠMTv). Působí také jako cvičitelka aquaerobicu. Má dvě děti (nar. 1995 a 2000).

Tereza Kropáčková

Eva Krejčová

Renáta Ottová

Michaela Raková

Thea Tureckiová

Adéla Vlachová

Lukáš Frantík

Michal Mocek

Matouš Dušek

Natálie Hrdličková